Thursday, April 29, 2010

saye bile lagi?

dah lebih seminggu tak menconteng belog. baru hari ni sempat. tu pun sebab kengkawan da bising nak tengok gambar wedding one of my friend last weekend. he is the first one dari kalangan kami2 yang dah selamat melangsungkan perkahwinan. ( wah ayat... )
walaupun dah lebih 3 minggu since kau kawen dan aku tahu kau tak kan bace entry aku nih aku nak jugak wish

 SELAMAT PENGANTIN BARU UNTUK FIZUAN DAN PASANGAN MAHFUZAH.

semoga berbahagia lah hendaknya sampai ke akhir hayat. tapi kan dalam umur aku yang 22 nih. makin ramai kawan2 aku yang sudah ataupun bakal melangkah ke alam perkahwinan. aku? lame lagi. calon pun tak de. T__T dan bile aku dan beberapa orang kawan sampai kat majlis kawan tuh masing2 tengok masing2 pastu cakap. " ehh2.. cam tak caye je kan. fizuan da kawen, walhal mase sekola dulu die lah yang paling2 sekali." hurmm.... tahu xpe. mase sekola dulu sapelah yang xkenal fizuan. paling nakal, paling2 lah semua. hehe. sekarang da selamat jadi pegawai tentera dan selamat jadi suami. tahniah2.
di sini ade beberapa keping gambar mase wedding die aritu.

untuk tumbesaran gambar sile klik yep.




No comments: