Wednesday, June 23, 2010

untuk kamu.

sekarang dah tahu ape yg sebenarnya terjadi.

untuk kamu, saya tak kan lupe janji saya pada kamu. dan insya'allah walau apa pun yang berlaku saya akan menunggu kamu.

but please, jangan buat saya tertanya2 macam tu lagi ok.

Monday, June 21, 2010

bila ♥ berbicara

baru aku tahu penantian itu penyeksaan. 
baru aku tahu merindu itu satu penderitaan.
tuhan bantulah hamba-MU
berilah aku kekuatan
berilah aku kesabaran
menempuh ujian ini.
sesungguhnya aku hanyalah wanita biasa.




notakakiku: inilah yang jadi bile jiwa aku kacau. tsk2. T___T

Sunday, June 20, 2010

dalam pada aku menunggu dia, aku menerima jemputan dari ex aku untuk keluar dengan dia. hurmm... kate kawan kan xkan nak menolak. so, last weekend aku pun keluar la dengan dgn my ex tuh. but then he treat me as i'm still his girl. aku pun jadi macam konfius, wondering wether he still love as his lover or just a friends. tapi aku tak terkeluar pulak nak tanye die soalan tu.

tapi aku ade la jugak tanye die bout him and the girl pilihan ayah die tuh, bile nak bertunang whatsoever kan (ekceli my mum yg tanye die. =p) die kate cume kawan then die nak lepaskan kakak die dulu. but he still said that ayah die memang akan beratkan girl pilihan ayah die tu.  walaupun ayah die ade kate kat die suruh cari sendiri but then he have his own calon. pelik kan.

nak buat macam mane it his way kan. kadang2 aku rase macam dah sooooo over my ex tuh, tapi di sebabkan layanan die tuh buat aku rase macam ade something... walau pun aku tahu aku tak boleh berharap pada die lagi. omaigod. sangat pening kepale nih.  sudah la malas nak fikir. makin fikir, makin ingat makin pening. hik2.

penantian.

dah lebih 2 minggu tak dapat khabar berita dari dia. kenape ye? kenape dia tibe2 senyap macam ni? mesej call semua tak de balasan. aku pun dah tak tahu nak buat macam mane. menunggu dan terus menunggu mungkin.

Wednesday, June 2, 2010

cinta itu?



APE YANG KAMU SEMUA FAHAM TENTANG CINTA? BOLEH TERANGKAN PADA SAYA?