Thursday, April 8, 2010

berangan tak salah kan...

ehem2... assalamualaikum... aceceh... sopan pulak aku malam nih. petang tadi mase dok borak2 setadi dekat library. adelah sorg bro nih bukak cerita pasal camera. bro nih sebenarnye junior aku tapi jaoh lebih senior kalau dari segi umo dan pengalaman. hehe~~ okeh da lari tajuk... T__T
mule aku cakap lah yang aku kalau dapat Nikon D60 pun da cukup, tapi die kate jangan, die kate gambar tak cantik. die cadangkan suruh ambik D3000 walaupun tak tahu lagi bile aku mampu nak dapat.hehe
sekarang bro tuh gune Nikon D300, die kate die keje 6bln semata2 nak dapat kamera tuh. hurmm... agak kagum di situ. secara tibe2 aku rase macam bersemangat nak menyimpan duit  untuk beli kamera gemok ku sendirik.

ini adalah D60 yang aku bercadang nak beli.
ini pulak d3000 yang bro tuh cadangkan. see, tak banyak beza pun kan. sekarang berjanji pada diri sendiri untuk kumpul duit untuk mendapatkan item di atas.

4 comments:

tia said...

yay..
ley menyelit...
aku pun tapi aku tak taw bila..
maybe right after lepaskan utang PT lu kut

yannalayola said...

huhu.. minat kita sama... walaupun sy tak pro ttp nak guna d3000 gak...

yannalayola said...

kita ada minat yg sama lah....
walaupun sy tak pro.. tapi ttp nak guna d3000 gak.. huhuh...

chacha said...

@tya: haha~~ kumpul2 duit... then kite beli same2 heh~~ pastu kite boleh photohunting same2 jugak... wee~~

@yna: hehe~~ xpe2... mule2 xpro tp bile da ade... nanti mesti jadi pro kan2... ^_^