Saturday, April 17, 2010

last one



ini adalah entry terakhir aku sebelum aku pulang bercuti di rumah. selepas ini, alamat semak samun le blog aku ni haa. seminggu sekali pun  tak tentu bole update. ape bole buat.

di kesempatan ini aku nak mengucapkan selamat bercuti kepada semua sahabat2 di UMT, pada yang baru nak exam tu, good luck, pada yang ade viva pun good luck jugak.

aku balek dan berpoye2 dulu la ye. hik2~~ jangan jeles2 tak elok. ok la. sekian saja. sehingga bertemu lagi. tata. assalamualaikum.


kredit gambar: google

No comments: