Friday, April 16, 2010

berita...ehhh...cerita hari ini.

lalala~~ semalam petang mengemas barang2 yang nak di pindahkan. naseb baek xbanyak. tapi banyak lah jugak. heheh. agak meletihkan, but one thing for sure yang semalam sangat2 panas. aku nih memang takde keje laen dah. minum...minum...minum...berape botol air abis pun tak tahu, jangan malam nih keje nak g toilet saje sudah. hehehe.

arini nak pindah barang dalam pukul sepuluh camtu, pun rase2 macam ade bende tak kemas lagi, benda yang kecik2 memang 'berchenta' sikit aku nak mengemas kalau barang2 yang kecik2 nih. adoyaii... ade sesape nak tolong tak? hehehe. nanti i belanje la uolls sotong celup tepung. ha sedap tuh. nak tak? tawaran terbuka hanya sekali je.... aku kire sampai 3... ok. 1...2...2suku...2setengah...3... ok macam tak ade je yang angkat tangan. tawaran di tutup. hahaha. kenelah kemas sendiri nampaknye. T___T

lepas pindah barang nanti, kami2 sudah ade plan hendak men-joli-katak-kan diri bak kate sis azie. haha. maklumla, pekse da abes bukan, tambahan pula, (wallah... ayat kau..) mak aku suda berpesan, belilah tudung untuk diri beliau berserta orang2 kampung. dan jugak kain batik barang sehelai due. kerana ada yang memesan. kesimpulannya, esok haruslah aku ke Pasar Payang untuk membeli barang2 yang di pesan itu. ohh, tak lupe juge, budu sebotol, haa... jangan ingat orang Muo x reti makan budu okeh.

lagi2, ape ye? hurmmm.... sudah la kot, jap g aku tulis panjang2 takut orang malas pulak nak bace. hiks. sekarang rase kepale macam ade sikit pusing2 la. apakah maksudnya itu? maksudnya, cik chacha nak tido laa... hehehe. ok2 selamat malam semua. adios amigos.  ehh2 lupe pulak, assalamualaikum.

3 comments:

Mar-Diah said...

akak.. budu yg mar kasi ari 2, mmg fmly akak mkn gk ke? da hbs ke? haha

chacha said...

mkn la dear... bkn abes.. aritu botol jatuh, pecah, tu yg mak suruh beli tu.

Mar-Diah said...

owh...ok2.. insyaAllah mar dtg lg, mar kasi byk2.. best ek kak? ingt xsuke.. mak akak da wt x nasi kerabu 2?