Friday, May 29, 2015

Hari Dia.

Hari ini hari istimewa awak sayang.
Ini tahun pertama saya ucap kan selamat ulang tahun kelahiran buat awak.
Dan berdoa ini akan jadi rutin tahunan saya sampailah saya menutup mata.
Semoga awak akan terus bahagia disamping orang-orang yang menyayangi awak dan mencintai awak sepenuh hati.
Semoga awak bertambah Iman dan dapat membimbing saya dan bakal zuriat kita untuk ke syurga DIA.
Sentiasa sihat dan gembira.
Terlalu banyak kalau nak di senaraikan doa saya untuk awak sayang.
Tapi, satu perkara yang pasti sikit masa lagi sebelum saya dan awak akan melangkah ke alam baru. Semoga kita akan tabah menghadapi semua dugaan dan cabaran bersama. ILYSM. ❤
love every second when i'm with you baby. 

Thursday, May 21, 2015

Happy third monthly-versary

Hey!

It has been 3 month sayang.
Terima kasih sebab sudi terima saya seadanya saya.

Saya yang serba kekurangan, (u know i am not a really good cook right sayang?)
So don't expect me to cook lavish dish without referring to google and taste good. 😂
But hey, yang penting rajin masak kan...
So no worries, Insya Allah you wont be hungry.

Perjalanan kita masih panjang dan saya tak mengharap yang manis manis sahaja, because I know kalau tak de gaduh gaduh tak thrill lah kan.

Cumanya saya harap semoga perjalanan kita seterusnya ini akan sentiasa di dalam rahmat dah kasih sayang DIA.

Thank you again sayang!

P/s: I berani tulis kat sini cause I know you wont read it. Btw, I love U. 😘

Wednesday, May 20, 2015

#100

Less than 100 days to go.

I am excited yet nervous,
Am i ready yet?

One thing for sure,
Semakin dekat tarikh itu,
Semakin sayang, semakin cinta, semakin rindu.

Hope you feel the same too my dear. *grins*