Monday, February 23, 2015

One step closer.

Alhamdulillah.
All went well.
For you, thank you for accepting me for who I am.
This is the first step for our journey to be together and I hope we will be together till Jannah.
May Allah ease everything for us.

Monday, February 16, 2015

Random Rant

Tajuk nak omputih kannnn.... Curi-curi update dari office. *sila jangan ikut tabiat nih* kenapa boleh update dari office? sebab dah tak de keje. Kenapa tak de keje? Sebab production dah tak jalan. Kenapa? Sebab esok last day keje before cuti Tahun baaru Cina!

I is happy! Esok balik kampung, Yeayy!!! TETAPI! ade tapi nye tuh.

Less than a week?! OhMaiALLAH!

Banyak lagi tak siap hoii.hoii. Tapi macam chill lah chacha *pujuk diri sendiri* sempat punya nak siapkan semua tuhhh.... sempat... sempat... sempat keeee? kena sempatkan jugak!

Semoga dipermudah semua urusan.

Till then. Toodles.

Tuesday, February 3, 2015

Berdebar.

Zaman sekarang ni masa memang laju ehh? Rasa haritu baru masuk new year. Ni dah bulan Febuari ke? Ohhemmgee!

Relax la chacha take a deep breath! *Breath in. Breath out* okay... But still, ada banyak lagi benda tak selesai. I is pening!

Semoga dipermudah semua urusan. Aamiin.