Monday, January 17, 2011

mim.nun.wau.lam.ya.sin. bunyi nya apa murid-murid?

menulis dan menulis...
kenapa chacha suka menulis belog? mula-mula ada belog sebab kena paksa buat untuk salah satu subjek teras uni. lepas tuh, terasa macam seronok pulak bila ber-belog. lama-lama rasa macam dah tak boleh nak tinggal kan belog. walaupun chacha bukanlah blogger tegar. ehehehe.

suka tulis dekat belog sebab boleh cerita apa-apa aje dengan orang. sebab kalau bab perasaan ni kadang-kadang chacha susah nak luahkan dekat orang. sebab chacha meman jenis suka diam dan pendam. so, dalam bentuk tulisan macam ni lah boleh lepas geram. boleh luah perasaan. walaupun tak semua benda boleh di luah atau di cerita. tapi at least kuranglah sikit kan bebanan yang di tanggung itu. ececehh~~ ayat kau. haha.

soo, chacha ingin mengajak mereka-mereka diluar sana yang mencari tempat mengadu tapi tak tau nak cari kat mana, boleh lah buat belog anda sendiri. *bukan luah pada chacha yeh, tapi kalau nak luah jugak apelah salahnya*. orang kata chacha nih 'good listener' jugak tau. =p

1 comment:

LiFe KaMi said...

blog adalah all in one..
tapi still kena ada privacy jgn terlalu open..:)