Friday, January 28, 2011

menusuk tepat ke jantung wohh!

okay tadi ada tengok iklan petronas untuk this becoming chinese new year.
tiba-tiba kan hati ada sikit tersentuh.
macam ehh2 nanti kalau mak dgn abah dah tak larat nanti mampu tak aku nak jaga dorang.
macam bila kite tue nanti anak-anak kita jaga kita dengan ikhlas tak.
teringat jugak dekat atok dan nenek kat kampung yang kurang sehat,
tapi anak-anak susah sangat nak datang jenguk.
macam sibuk sangat je. *sigh*

nak tengok video tuh? klik SINI.

2 comments:

aleen aiden said...

eh,mcm xtengok lagi,nak kene tengok nih!tp tggu kat tb je la,line tenet slow.heeee

chacha said...

hohoh~~ sila2. aritu pon kebetulan terjumpa dari fb mmbr2. =)