Thursday, January 27, 2011

kenapa semua orang balik hari ni dan tinggalkan saya?

sepi seorang perantau


okay, mood sekarang rasa macam nak nyanyi lagu akon, lonely tuh. sumpah tak tipu.
sebab budak-budak rumah i semua dah balek meninggalkan i dan seorang lagi penghuni dalam rumah ini.
lepas hantar mereka kat depan rumah (sebab mereka naek van ramai2 pegi bustand) da siap muahh2 bagai. masuk rumah rasa macam ehh2. senyap nya rumah aku. =.=''

yang makhluk tuhan seorang lagi ni pulak esok pagi beliau balek. maka tinggallah saya keseorangan sehingga jam 6.00petang. sila kasihan pada saya. T___T

malam ni berazam untuk menyiapkan sebanyak mana kerja yang mampu before balek malam esok. untuk mengurangkan beban kerja dirumah. ehehehe. sesungguhnya ada 6lab report yg perlu disiapkan plus chapter 1 untuk FYP. weehuuu~~ cuti lah sangat kannn...

sekian, terima kasih. bye.


notakakiku: penggunaan kata ganti nama yang berubah-ubah melambangkan perasaan chacha sekarang. haha.

1 comment:

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

ala.. lepak jek la kat ganu ni... leh g ngeteh mlm2...