Friday, October 8, 2010

hao jiu bu jian. ni hao ma?

wahh2~~ terasa begitu lama sekali tidak menulis entry terbaru dalam ini belog. phewww~~ akhirnya hari ni berjaya jugak mencari masa untuk menulis. haha. ke-poyo-an sungguh kau chacha. walaupun hampir 24jam masa dihabiskan didepan laptop tetapi sesungguhnye tidaklah sempat untuk mencoret barang seayat dua di sini. dan sudah lame tidak berbelog walking. mesti traffic pon dah xde.T___T

ape mahu buat kan, assignment datang bertimpa-timpa. test pulak berderet-deret. terase macam separuh gila. tapi alhamdulillah, berjaya di selesaikan hehe. next week pon begitu juga. 2 assignment yang perlu dihantar dan 2 lagi test menanti. tak lupa jugak 1 PAPER  FINAL yang di awalkan kerana lecturer chacha mahu menunaikan ibadah haji. alhamdulillah. =)

ohh~~ pasal entry untuk barang yg chacha beli secara online tuh, mintak tangguh ye. hehe. xsempat mahu men-snap gambar. sorry ye. =p

ohh ya. esok chacha punye pertandingan drama, khas untuk mereka2 yang ambil subjek bahasa asing, perancis, arab, jepun n mandarin. untuk pengetahuan sape2 yang tak tahu. chacha amik mandarin. hehehe. doakan kejayaan kami semua esok ye. =) harap2 semuanya berjalan dengan lancar. insya'allah. satu lagik... tolong lah doakan chacha dapat turn yang awal2 yep. pleaseeee~~ *mate bintang2*

okeh. sekian untuk kali ni.
tata. =)

6 comments:

Chaon Cornerz said...

Gud luck chacha.. esok dah nak berdrama swasta kan..? hehhe.. final dah nak dekat.. biase la tue sibuk2.. semoga lulus dengan cemerlang.. =)

. said...

pertandingan drma yer..
pasni bole le try belakon plak kan..hehe

elmo blurb said...

nape tak amek france ? ngee^^

chacha said...

chaon:=) itulah, masa untuk bz. terima kasih. dah selesai da pun. bole fokus untuk laen2 pulak.

chacha said...

@said: haha. boleh saje... tapi bakat tu xberapa ada laa...

chacha said...

@elmo: huhu. xberape nak minat kott... =p