Tuesday, October 19, 2010

mood swing

mood itu apakah? berdasarkan wikipedia mood swing itu adalah:

sile klik sini. malas mahu tulis panjang2 haha.

sebulan sekali mesti akan mood swing. bukan salah chacha, hormon yang salah. haha.
time2 begini, emosi sangatlah terganggu.
rasa berapi saje. sikit2 pun mahu marah. banyak2 apetah lagi.
inilah akibat PMS  huhuhihihehe.

adess... sekejap2 ok. sekejap lagi angin. kadang2 tu tengok mike certain orang pun tak boleh. macam nak marah je kalau tengok muke2 itu. kenape, mengape dan bagaimana jadi begitu chacha pun begitu. tapi untuk certain orang sajelah. bukan semua. jangan pulak kamu2 semua larik bile jumpe chacha okeh.
chacha sorang yang ada rase macam ni ke semua pon ada rasa macam ni?? acu cube terai test cite sket. *bahasa apakah itu wahai chacha??* ahh... xkisahlah, tapi kalau time mood swing ni. memang sedaya upaya chacha akan menahan diri dari memarahi mereka2 yang tak bersalah. haaa.... baek tak.. baek tak?? it just sometine tak dapat jugak nak control. sorry lah ye. huuu~~~ esok xbuat dah tapi luse buat lagi. hihik.
oklah, malam sudah, and chacha mahu tidur sudah, konon2 nak rehatkan otak yg baru lepas test before prepare untuk next paper FINAL EXAM yeh kawan2. this friday, wosh me luck. nite2.

No comments: