Sunday, October 31, 2010

datanglah.... aku seru kau, datanglah!!!!

chacha tak tahu kenapa. sejak beberapa hari ni, keinginan nak menulis tu tiada, zero. sebab test mungkin atau secara tiba-tiba berat jari ni nak meluahkan apa yang berlaku, atau memang tak ada ape pun yang seronok dengan life sepanjang beberapa hari ni.

cuma sekarang tengah macam serabut tambah risau di atas beberapa sebab yang tidak dapat diceritakan di sini. hehe. mungkin kesilapan sendiri menyebabkan masalah ini timbul, sekarang sedang cuba bermuhasabah diri dan berusaha untuk tidak mengulangi kesilapan yang sama lagi.

final tinggal 10 hari. T.T. harus bagaimana untuk menghadapi? wahhh~~ rasa macam baru hari tu masuk sem 5 ni. pejam celik dah nak abes dah. >.<  walaupun tak sabar nak abeskan sem ni tapi sem depan lagi mencabar kott. nak menyediakan ayat2 manis untuk proposal FYP. barang sesiapa yang bermulut manis tu, hulur2 lah barang sebaris dua ayat. haha. moga dapat membantu chacha. berdebar jantung fikir pasal FYP nih. harap semua berjalan lancar. hwaiting!!

2 comments:

Mizz Ed said...

good luck on ur final n ur fyp...

LiFe KaMi said...

tarik nafas dalam2 ,kemudian hembus ,tenang2 aje baru bole jawab dgn baik, fokus pada study dulu blog kemudian..:)