Saturday, August 21, 2010

subhannallah

pagi2 macam biasa lah, on fb *buka2 makte je fb* =p
tapi pagi ni ada dua video yg buat aku rasa sangat malu,
malu dengan Allah, malu sangat,
bila haiwan yg terkenal dengan keganasan dan kekuatan,
boleh menjaga anak dari hasil buruannye. faham x?
*leopard --> buru babun bunting --> leopard seret mayat babun --> ade baby babun keluar --> leopard jaga*
see, haiwan pun ade rasa bersalah bila dah buat kesalahan, manusia??
lebih teruk dari haiwan, bile mereka sesuka hati buang anak yg mereka kandung, macam buang sampah, langsung tak de harga nyawa tuh. sangat tersentuh hati ni bila tengok. =(
if kamu semua nak tengok video tuh boleh klik link kat bawah:

1. video 1

2. video 2

1 comment:

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh