Thursday, August 12, 2010

hantaran guwa dah turun!!!

huhu~~ semalam kan semasa guwa menggoreng ayam untuk dijadikan juadah berbuka guwa dengan housemate2 guwa. tiba2 ayam itu meletop-letop lalu terperciklah minyak yg panas ke udara dan malangnya terkena kat MUKA guwa!!! ini ayam bikin wa panas seyh.... sipi2 lagi nak kena mate. nasib baik lah kat tepi. yang paling best time nak mandi pagi tadi tibe2 rase pedih kat tempat itu tengok2 gelembong suda pecah. tsk2~~ pedih woohh. tapi nanti balek hometown bole tunjuk same mak guwa yang guwa adela jugak masuk dapo time kat sini. hihik.

No comments: