Saturday, August 28, 2010

terharunye saya.

terima kasih untuk semua sahabat2 yang mengucapkan selamat dan mendoakan saya sepanjang hari ini. semoga TUHAN saja yang membalas doa2 kalian. dan yang paling2 tak disangka ada seorang blogger yang membuat entry untuk aku diblog beliau.*terharunye.... terasa diriku begitu berharga. ahaks*

terima kasihlah wahai che armster atas kesudian anda untuk me-wish-kan hari kelahiran saya. teeeheee~~
siap dapat kek ikan lagik. xiexie ni. =))

6 comments:

soffea said...

happy belated bday. wish u da best ya ;)

Che Armster said...

hahahahaa ingatkan terharu dapat keropok lekor :P

sama-sama btw :) selamat mendaftar sebagai pengundi hehe

haidi takeAfoto said...

epi besday chacha..hehe lmbt wish lak ek..xpe nti claim adiah kt sy ek..

chacha said...

soffea: tq ye dear. :)


che armster: hari2 pon bole dapat kott kopok lekor sini. seberang takir punye mmg besh. hehe.
da lame dah daftar, since last year lagi. :)

chacha said...

haidi: boleh claim ehh?? hehehe. suke2~~

HanisAzla said...

Happy belated birthday Chacha...
Best wishes from Kak Hanis Azla.