Wednesday, August 25, 2010

gempar!!!!

pernah tak korang merasa keterkejutan yang teramat? 
yang buat rasa terkejut lepas tuh rasa macam nak gelak?
kami dah kena semalam
semua gara2
~

 ~

~

~

~

~

~

~

~

~

~

~

~

~

~

~

~

~

gambar di atas adalah dua bil air yang kami dapat.
tengok yg sebelah kanan tuh
rm96,897.10

mahu tak terkejut beruk kami,
ingat kitorang ni ade bukak water theme park ke ape kat umah sewa nih. -.-''

then housemate aku call SATU
die kate abaikan saje, coz silap.
ceiittt.
bikin orang debor je. *terus terpikir time tuh, cemane nak bayar bil yg ribu-riban tuh*
then dorg jumpe the other bil kat pagar
yang sebelah kanan tuh
RM4.70 je
haihh lega.

sekian tu je nak cite. haha.
tata.

5 comments:

Che Armster said...

mak aih.. korang buat ice hotel ke sampai bil naik macam tu skali hahahaha

btw.. sepanjang duduk rumah sekarang ni alhamdulillah tak penah bayar bil api/air.. jeles tak?

elmo blurb said...

kalo betollah macam tu, lelong rumah ler nampaknya.. uhuk

chacha said...

elmo: tahu xpe... tp mslhnye unah ni pun umah sewa. teeeheee.

che armster: weehuuu~~ kami buat sunway lagoon versi terengganu. haha.

HanisAzla said...

Klu betul bil byk tu kena pindah mlm2 lah jwbnyer...he..he..

chacha said...

hanisazla: tahu takpe. :)