Thursday, July 15, 2010

merah itu menawan

streamyx ooo streamyx bilakah kau mahu elok? oleh kerana aku xsigned out dari belog ini bolehlah aku berblogging. dan hanya blogging la yg aku mampu buat. tsk2~ T__T no facebook. aiyoh. tapi nasib baek phone aku yg xberape nak canggih tuh ade wi-fi boleh lah jugak nak jengah facebook tuh untuk sekejap cume. wohoh.


inilah hp ku yang amat dikasihi. hadiah dari seseorang yang pernah bertakhta di hati . sangat bermakna. 

motif letak gambar phone? *saje nak menunjuk* hohoh~ chacha mak kate xbaek meunujuk. dose wohh. nanti masuk api merake nerake. okeh dah tak tahu nak cakap ehh..ehh.. tulis ape. nanti2 jumpe lagik yek. tata.

No comments: