Tuesday, July 13, 2010

tagged dari hananorisa :)

first time neh aku dapat tagged dari kawan1 blogger. tsk2~~ terharu sungguh ku rasekan. terima kasih ye cik hana. laen kali tagged la lagik. hik2~~

Ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang.

comel ke blog nih? hehe. suke tengok2 blog org laen yang lagi cantik lepas tuh cari tutorial yang boleh digunepakai untuk mencantikkan blog.

Website yg korang slalu pegi utk membantu korang mengedit blog.

suke pegi blog sis intan neh sebab dye ade banyak2 tutorial.

Tuliskan lima perkataan yang menggambarkan diri korang

degil
penyabar *tapi kadang2 jek*
manje
coklat
teddy bear

Tag kawan2 korang yg korang rasa patut menerima award ini

sape ekh? sape2 yang rase blog die kawaii sile la buat tagged ini yek. aku agak kurang rajin nak men'tagged' kalian2.hik2~~ aku tahu ramai blogger di luar sane lagi kawaii blog nye dari aku nih. kan2~