Wednesday, July 21, 2010

damn u pervert!!!

kes 1:
aku disuruh untuk buat kotak derma untuk majlis malam puisi gaza. exco aku mintak kotak jam 7.15ptg.   6.30 baru keluar cari. aku pulak tak terfikir majlis tu besar, aku g cari 2 balang biskut je, jap g exco aku buat muke terkejut kate x boleh gune. terpakse aku berkejar g kedai fotostat mintak kotak. kene bagi kat exco before pukul 8.00. dahla malam ni aku ade kelas pukul 8.00 jugak. hambik kau. 7.30 lbh baru sampai rumah. mandi xsampai 5minit da siap. 7.50 da keluar balik sampai lupe pakai helmet. nasib baek masih dalam kawasan taman perumahan aku lagi. *tak senonoh kan* terima kasih pada housemate sebab tolong bungkus kotak2 tadi. jasamu akan ku kenang.

kes 2:
mase on the way balek dari cari balang nak ke hostel aku bawak ,moto macam biase, ade trafiic light aku berhenti la kan. *penunggang berhemah katekan* then ade satu kereta berhenti kat depan moto so aku ke depan la sikit tibe2 kereta tu pun ikut ke depan. aku buat tak tahu jelah kan. then aku pun menoleh la ke arah kereta tuh n u know what he is a pervert!!! homaigod aku terus toleh balek depan dan rase macam s*** lame gile la lampu ni nak tukar hijau. *tapi aku xdose kan sebab die yg tunjuk bukan aku yang nak tengok T__T*
nasib baek time tu aku ade dengan housemate aku cik zyza kurang la sikit rase takut tuh. tapi rase rugi pulak xamek no plat kete tuh kalau x mesti da boleh buat police report kan. aku cume ingat yang kereta tuh NISSAN model lame n kaler LIGHT PURPLE. so others beware!!!


kesimpulan hari ni: jangan suke buat keje last minit then kalau naek moto jangan suke melilau mate, tengok depan je. haha. jap g jumpe pervert lagik. euwww~~ xmo2 tercemar mate aku.

No comments: