Friday, July 23, 2010

today me is happy!!

sebab the dress yang aku beli online buat pertama kalinya dalam idop ku nih telah selamat tibe di tangan. sangat gumbira di hari raye, ehh ehh tak.. tak... tapi memang sangat hepi. then baju sangat comel. then housemate semua puji. then rase macam di awang-awangan. muahahaha. sekarang sudah tidak sabar mahu merasmikan dress itu. mahu pakai ke mane ye? *thinking*



inilah dress yang aku beli tuh, comel tak? comel kan2... *mate bersinar-sinar*

dress tuh aku beli kat sini. *khas untuk gugurl yg plus size macham i* hihik. nanti2 kalau ade stok baru i mahu shopping sana lagik. lagpun kat sane banyak lagi yang die jual. nak tahu. sile lah lawat sendiri ye. sekian terima kasih.

p/s: kredit gambar dari facebook KedaiPanas

4 comments:

fyna said...

omg! cntik gileeeeee

Chaon Cornerz said...

cantik dress.. =)

elmo blurb said...

lawa lah dress tuh! siyes~

KedaiPanas said...

baru perasan entry ni
terima kasih for the support ye ;)
we appreciate it much