Thursday, July 22, 2010

daku kecewa ohh sayang.

baru saja merancang2 mahu berjumpa mr.scandal weekend ini. tapi dapat pulak mesej yang mematahkan hati.

"anda dikehendaki untuk bertugas di karnival jonvo dari 23 julai -26 julai dari 8pg -10 mlm straight. makanan, vest, surat pengecualian akan di berikan."

ohh2~ ini bermakna weekend ku burn sudah. xdapat nak tidur2 lame2. tsk2. T__T. nak buat macam mane kan time interview aritu dah kate boleh bagi komitmen inilah mase nak tunjuk. ye tak. hehe. lagipun untuk satu sem ni je. bile lagik nak terlibat dalam hal2 macam ni kalau bukan sekarang. jadi sekarang mahu tidur bayar hutang untuk esok. haha. tata.

No comments: