Sunday, May 2, 2010

kala senja.





apekah motif aku upload gambar nih?  ntah aku pun tataw. hiks. hehe. ini adalah sebab aku dah xde idea nak menulis ape hari ni. so. tetibe rase cam nak tunjuk gambar. so this is it. nak kate cantik tu tak jugak. coz, lagi ramai orang boleh amek gambar lagi superb dari ni kan. gambar di snap mase first day aku sampai umah hari tu. abah ajak g pasar malam. time nak balek tengok matahari dah nak hilang, pastu cam best je kalau dapat snap gambar. aku pun keluarkanlah nikon d3000< phone aku. ini la hasilnya. sori kalau gambar tak sharp. hehehe. budak baru nak belajar kan. haaa. cukup sampai sini sebelum aku mengarut ntah pape. sekian. tata.

1 comment:

Chaon Cornerz said...

best pe dapat tgk matahari terbenam.. hehhe..