Thursday, May 27, 2010

mood ---------> hepi---------->rindu

baru2 ni je dapat jumpe 'seseorang itu'... hepi sangat...
tapi sekejap je, tak puas...
hehehe..
walaupun kami xplan nak jumpe tapi the first thing that i saw when i get there is HIM.
sebab aku cume cakap kalau kite ada rezeki kite jumpelah nanti.
tup2.. ehh... die ade kat sane la... omaigod.
jodoh kami kuat ke?
teetttt~~

DIA dengan kawan2 DIA and aku dengan kawan aku.
most of the time DIA cakap dengan kawan DIA and aku cakap dengan kawan aku.
hehe
malu la nak borak2 dengan die (omaigod serius aku rase muke aku tebal hari tu. x tahu kenape)

tapi hari ni aku rase rindu lagi. hari2 pun rindu. letih tau.
kalau xdapat dengar kaba berite mule la.
xsenang duduk. tapi kadang2 saje xnak mesej DIA dulu.
hehehe~~


ehh2.. malu la pulak nak cerite lagi, hik2~~
ok lah... see u when i see you.

1 comment:

izzati said...

hah...x story sme gua!