Monday, May 17, 2010

aku risau.

kadang2 bile tengah duduk kan tibe2 teringat pasal exam hari tu, then teringat macam mane aku jawap then tibe2 sangat takut okeh. macam mane la result aku nanti. mase tulis entry ni pun hati aku dup dap dup dap macam nak tercabut.

adeh.. sangat2 risau, risau sangat2, risau tahap gaban. nak kate xsetadi, setadi betol tak tipu. tapi kenape time exam xberape yakin dengan jawapan? dah la carry mark pun semua sangat 'terbaekk' final pulak macam tu. walaweh. doa2 kan aku berjaya okeh dan mintak dijaohkan dari kene repeat ape2 paper. tsk2. T__T

doakan aku tau. pleaseee. terima kasih.

1 comment:

Chaon Cornerz said...

semoga berjaya.. ala.. dah jawab pun.. usaha pun dah kan..? so tunggu je la keputusan..