Monday, May 31, 2010

tips: nak kesan makhluk halus kat dalam rumah.

last few weeks ade tengok WHI  pasal gangguan makhluk halus nih, tapi baru ni ade mase nak tulis entry pasal ni kat blog. hehe. bajet2 bz la kan. ni antare isi penting yang dapat aku listkan. hehe.
  • untuk kesan sama ada kat rumah kita tu ade makhluk halus, kite bacelah surah YAASIN ayat 65 sambil hulur tangan kite ke depan. if dekat area tu ade makhluk, bulu roma kite akan meremang.
  • lepas tu, kalau ade bau wangi pun adalah tanda kat situ ade makhluk. tapi make sure la yang keliling rumah tu xde pokok bunge yang wangi macam melur ke kan, sebab bunge melur ni memang berbau wangi bile malam.
hurmm... ustaz tu kate lagi kalau jin kafir nih die suke kacau manusia time kite nak beribadah, die suke menjelma dalam muke yang menakutkan. 

No comments: