Wednesday, May 19, 2010

pintu sudah di ketuk. =p

sekarang kan hati aku terase sudah terisi, tak tahu kenape, semenjak dua menjak ni asyik teringat kat seseorang tu je. (bukan si die okeh.. ;p) bile sehari tak dengar berite rase macam ade sesuatu yang tak kene. aku bagi die name die incik M je la ye. macam last week phone die hilang and almost a week aku tak dapat kabar dari die and u know what aku jadi tak senang duduk, tertanye2 sehat ke die sakit ke die. ade ape2 yang jadi ke sampai tak de kaba langsung then aku said something kat fb aku baru la die muncul. pheww. sangat lega aku rase mase tuh, masa dapat mesej dari die senyum sampai telinga, bile dapat dengar suara lagi lah. hepi sangat. kenape ekh? ade sesiape nak bagi jawapan kat aku?

No comments: