Saturday, September 5, 2009

kusut otak

emmm.... otak aku rase sakit laaa... nak settle kan lab report mikrob nih.... da dekat due minggu xsiap2 lagik... haish~ banyak sangat rules yg nak di ikut... nak kire mikrob pown payah... ku ingat belajar mikrob is just belajar menghafal... and kire mikrob is just kire la banyak mane koloni mikrob yang tumbuh kat atas plate tuh... rupa2 nya nak kire mikrod adalah satu kerja yang sangat rumit... ader banyak... banyak... banyak.... peraturan dan undang2.... *macham peraturan jalan raye la plak haaa*

but what to do... this is my choice... sooo i have to face the consequence... *ayat pasrah* baru hepi2 sem nih xde kire2... xyah pegang kalkulator... rupe2nye... kene jugak... tsk2~ but then i'm lucky coz dapat lecturer yang sangat detail... beliau akan mengajar dengan sepenuh hati... selagi kami tidak betul2 faham beliau tidak akan mengubah topik oh... emmm... so, we consider ourselves very2 lucky coz dapat lecturer begitu... DR.NIZAM... thanx ya... *ini bukan ayat2 bodek okayh* this is true story... and dalam our lab session beliau akan pastikan kitorang sume buat ape yang sepatutnya di buat... dan tidak akan teragak2 untuk memberi tunjuk ajar... coz lab skills are very2 important for our job... especially yg pilih untuk ke bahagian research once we graduate nanti...

sooo... aku da xtawu nak tulis ape da nih... nak sambung buat lab report yang terbengkalai nih... *haish~ padan muke kaw feena..*




notakakiku: jangan suke buat keje last minit... xbaek untuk kesihatan.... ^_^''

No comments: