Sunday, March 20, 2011

this is our life.

ini sahabat2 saya: pelajar food tech tahun 3 semasa berada didalam makmal confectionery. sementara menunggu kentang beku. kita pose sikittt... saya sayang mereka walaupun kadang-kadang ada tercuit, tersentap, terasa dan bermacam-macam ter lagi but still i love them. oh ya, the future of food is depending on them, (including me) you know. so, pray for our success in our study and future. semoga semua akan jadi food technologist yang berpegang pada etika yang betul. =)


ini adalah hasil lab kami, ikan salai walaupun tak berapa jadi sebab silap tempat ikat so in the end semua ikan jatuh bertaburan dalam smoke house. ada beberapa ekor je yang selamat tergantung, yang laen as you can see, tinggal kepala. macam hidup ni jugak. masa muda, masa sihat semua pun ok, kawan-kawan pun ramai, nanti bila dah tua satu-satu hilang. (macam tak de kena mengena. heheh)

itu saja untuk kali ni. bai.

notakakiku: ini adalah short update selepas sekian lama senyap.
notakakiku2: serabut buat proposal fyp. =.='' ini lah hasilnya. =p
notakakiku3: doakan semoga perjalanan chacha dalam membuat FYP semuanya lancar yeh. =)

2 comments:

De'din said...

err,,
ada juga bidang mcm ni kat ipta erk,,
bru saya tahu,,
btw , ssh x subjek mcm ni ?

chacha said...

@de'din: ehehe. mestilah ada. nak kate susah tu boleh tahan lah. tapi mana ada belajar yang senang kan. ^_^