Wednesday, March 30, 2011

entry pendek yang menyatakan sebab kenapa chacha tak update belog.

okay, berhabuk sudah ini laman belog. seminggu berpuasa dari internet baru hari ni dapat update itu pun sebab chacha berada di library untuk cari bahan buat lab report.

punca keputusan bekalan internet di rumah adalah disebabkan modem wifi dirumah meletop pomm!!! disambar petir last week. kalau ada yang perasan Gong Badak ada masuk berita sebab banjir dan pada masa yang sama lah modem rumah chacha meletop nasib baek saje rumah tak banjir.

ini adalah short update supaya kamu-kamu-kamu di luar sana tidak rindu pada chacha. muehehehe.

minggu ini adalah sangat hectic gila. tak sabar nak cuti.

jumaat ini chacha present proposal fyp, harap semua berjalan lancar. doakan kami semua yeh.

sangattttttttttt baaaaaanyakkkkkkkkk (okay hiperbola sikit mintak maaf) tapi serius banyak cerita nak chacha kongsi dengan kamu semua tapi kena tunggu pakcik kontraktor TM dtg bagi modem baru, yang katanya akan dipasang dalam masa 3 hari, bermakna esok, kalau esok mereka tak datang maknanya merekaTIPU chacha.

sekian untuk hari ini. bai.


notakiku: dah gian nak main cityville, dekat library cityville kene blok... wuwuwu~~ =(

No comments: