Sunday, March 6, 2011

testing 1, 2, 3...






sila tengok atas. header baru yeayy!!! selalu jealous bila tengok header blogger2 laen yang comel dan cantik menarik lagi da bomb. so, malam ini chacha membuat percubaan pertama menggunakan 'paint' saje sebab terlalu 'hebat' nak guna photoshop atau ape2 yang sewaktu dengan nya. dan simple saje sebab tak tau nak buat design macam mane. hoho. lepas tu dah buang jugak layout back to basic all white terase putih suci gitu... awww... sila jangan menyampah dengan chacha peliss... =p

okai dah tu je nak cakap, babai. =)



notakakiku: sila cakap header saye comel kalau tak nanti tumbuh jerawat dekat hidung *sakit wohh!*

No comments: