Tuesday, November 23, 2010

air sumber kehidupan!!

mane lagi penting. air atau elektrik? mestilah air kan. sape pilih elektrik mesti die gila. ohh. tapi dalam kes kami ni dua2 pon penting sebab SATU KUALA TERENGGANU TAK ADA AIR  SEBAB MASALAH ELEKTRIK. *ini dari apa yg chacha dengar lah.* dari malam semalam tahu kami tak berair. kalau ada pun macam kencing kucing pun lagi besar aigoo2~~ dah tak tahu nak buat apa dah ni. nasib baik kami tak da paper untuk hari ini dan 2 hari akan datang. kalau tak, mesti caca marba jugaklah hidup ni.

tolong lahhhh selesaikan masalah ni dengan segera, tapi yang tambah pelik nya satu lori air pun tak nampak. ke kat sini tak da lori bantuan air. tak kan lah kot. tapi memang sangat stress dengan keadaan ni. serius.sumpah.tak.tipu. nak buat keje pun semua tak jalan. makan pun tak lalu takut nanti sakit perut. huhuhu~~ T___________T

sekarang ni sumpah rasa macam nak balik JOHOR.

3 comments:

De'din said...

of course air !

Chaon Cornerz said...

takde elektrik pum tak dapat fungsi la.. kan dah susah..

chacha said...

@de'din: kan kan kan... huhu.

@chaon: mmg lahh... tp still boleh handle lagi kalau tak de lektrik tuh.