Wednesday, November 10, 2010

Itazura na Kiss !!!!



ohh soooooo damn sweet lah ini anime. barang siapa yang belun tonton WAJIB tengok. sangat touching ini love story. bikin chacha sanggup berjaga malam semata2 mahu tengok ending nya bagaimana.

amat sangat super duper suke lahh dengan ini anime. the way the main character express their feeling of love, the determined heroine in order to do anything for her hubby. the tight bond between the family and all the loveee scene. *yea2 saye mengaku saye jiwang. =.=''*  sangat menyentuh hati. bila tengok dengan housemate, masing2 pun macam awww~~ mereka sangat sweet. nak kawen jugak lahh. but kami balek ke bumi dengan segera. ahahaha. sedar diri cepattt kau nak final dah!!!

video di atas adalah OST bagi anime ini. kalau nak yang penuh, sila cari sendiri. huhuhihihehe. sebab chacha pun di beri oleh classmate yang baik hati. okay, jam sudah menunjukkan 3.43 pagi. selepas berpuas hati bermarathon menonton ini anime sekarang masa untuk beradu. semoga chacha mimpi-indah-dapat-kawen-dengan-doktor-kacak-lagi-bijak-dan-superduper-cool macam dalam anime itu. huhuhihihehe.

selamat malam or should i say, zhaoshang hao peeps. toodles~~

6 comments:

LiFe KaMi said...

dulu masa bujang selalu juga tgk anime ni, adik budak u plak sng nk download tp dah kawin busy memanjang..hehe

|-sw33t-dream-| said...

ni versi anime kan? cuba cik chacha tgk versi manusia in japan, taiwan n korea...semua pun best...hehe...

gd luck...

chacha said...

@life kami: ohh2~~ cari lah masa tengok dgn pasangan. mesti seronok. :))

@sweet dream: aah.. iye ke. akan diusahakan mencari. ehehe. masehhh...

fndrocka said...

Anime yg lawan2 tak tgk ke...lagi syok.hehe

|-sw33t-dream-| said...

yupe: tp tajuknya berbeza...
japan = itazura na kiss
taiwan = it's start with a kiss (ISWAK)
korea = mischievous kiss...

chacha said...

@sweet dream: terima kasih, no wonder cari versi taiwan dgn korea tak jumpe. tajuk lain rupenye. =))