Thursday, November 19, 2009

travelling

pada masa ini, saat ini sesungguhnya aku tidak berada di rumah ku tetapi berada di Pontian, Johor. di rumah coursemate merangkap roomate aku azizah...

pagi tadi jam 9 aku bertolak dari bukit gambir ke johor bahru... perjalanan selama 3 jam itu sangat membekukan sebab aircond di atas kepala + berlubang(xde tutup... just lubang yg keluar angin) + siap berplaster macham mawu tanggal... pepundi urine aku pown sentiasa menjerit mahu mengeluarkan isinya... sesampai nya aku di hentian larkin jam 12 ape lagi... tanpa menoleh kiri dan kanan terus berjalan (walhal xtawu pown toilet kt mne) lalu bertanye kt kakak kedai topup di mana toilet.....

lega... hehehe... then teringat perut yg berkeroncong... dpn mate ade dunkin donuts... pe lagik... seebuuuu!!!!! lame xmkn donut sedap2.... heeeeee~ ~_*

xtvt seterusnya menunggu driver datang... dari jam 12 sehinggalah jam 12.45 agak berlumut jugaklah duduk menunggu di basten tuh... haaa~ lupe plak... otw nk ke basten larkin aku ader nampak 1 eksiden... agak teruk jugaklah... kereta tuh terbalik kat atas jalan mangsa yg aku nmpk ade sowg... dr jaoh nmpk cam chinese... da terbaring kat tepi jalan... xtawu la ape nasib dye... harap2 ok la kan...

then kami menuju ke Tebrau City... mawu tgk movies... mula2 nk tgk PHOBIA 2 tp oleh kerana tiket xde so kami tgk lah 2012... menarik... dan menimbulkan keinsafan... agaknye kiamat nanti macam tu ke? masya'allah... menakutkan... tapi x ku sangka panggung itu sungguh amat sejuk... menggigil gak lah aku dok kt dlm tuh... (w/pun lemak2 di badan lebih dari cukup... ngeeeeheee)

lepas wayang cari tempat makan... 1 hari xmakan perut suda sangat lapar oh~ makan burger 1 pown macham xmakan ape2... (haish~ dasat sungguh perut aku ini)... jam 800 sampai semula ke larkin... terus menuju bas untuk ke pontian pulak... sampai di pontian jam 845... sampai rumah roomate jam 900 mlm... mandi2 them makan lagik (siyes arini aku lapar...xtawu nape...)

sekarang... masa untuk titow... nunite all... (*^_^*)

3 comments:

Anonymous said...

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Wallpapers[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/]Bollywood Actress[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aishwarya-Rai-114.htm]Aishwarya Rai[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Ayesha-Takia-28.htm]Ayesha Takia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Diya-Mirza-116.htm]Diya Mirza[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neha-Dhupia-8.htm]Neha Dhupia[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Nandana-Sen-109.htm]Nandana Sen[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Bipasha-Basu-29.htm]Bipasha Basu[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Neetu-Chandra-34.htm]Neetu Chandra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kim-Sharma-119.htm]Kim Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Zarine-Khan-123.htm]Zarine Khan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Amrita-Rao-2.htm]Amrita Rao[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aarti-Chhabria-122.htm]Aarti Chhabria[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Asin-32.htm]Asin[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Celina-Jaitley-1.htm]Celina Jaitley[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Deepika-Padukone-5.htm]Deepika Padukone[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Geeta-Basra-24.htm]Geeta Basra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kareena-Kapoor-115.htm]Kareena Kapoor[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Katrina-Kaif-11.htm]Katrina Kaif[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Sonal-Chauhan-21.htm]Sonal Chauhan[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Priyanka-Chopra-3.htm]Priyanka Chopra[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Aditi-Sharma-126.htm]Aditi Sharma[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Hazel-Crowney-135.htm]Hazel Crowney[/url]

[url=http://www.wallpaperhungama.in/cat-Kashmira-Shah-110.htm]Kashmira Shah[/url]

Anonymous said...

You should check http://www.EroticWebCams.net if you want to view the best adult webcams.

Anonymous said...

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Blog[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood News[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Gossip[/url]

[url=http://www.bollywood-latest.com/]Bollywood Actress[/url]