Sunday, November 8, 2009

lalala~ suda 2 ari 1 mlm d hometown ohh... hepi sesangat... tapi di saat aku menaip ini entri kann... sebenarnya ati ku nih tgh rase 'sebell banget' ~pinjam ayat sinetron jap... hahah~ nak tawu xkenape??? ahh kalo xnak tawu pown nk gtawu jgk...

ouh~ sangat geram lah dgn inchek boyfren tuh... xmuleh silap chakap sket... asek2 nk sentap... ~hohoho.. suke2 kutuk balak sendirik~ tp kann siyes aku geram... eeeee~ geram3 tahap dewa gaban sume ahh... br kene tegur sket nk sentap... cakap sket sentap... ~ tp akuh sajer yg muleh kutuk inchek boyfren aku okayh! makhluk2 laen dilarang...~

sekarang ati aku tgh berbuku... malas la nk pk pasal dye... huhuhu~

okayh... next story...
nih first time aku on9 gune broadband yg baru aku beli... tapi line CELCOM di sinih agak cam sengal yer kawan2... kadang muleh... kadang2 tidak... nih pown sedang duduk di anjung umah oleh kerana jika duduk di dalam umah tiada line yer... ~ waaa.. ayat skematic...~ muahahaha... but still lucky coz muleh bukak belog... kalau tidak... huhuhu... sedeyh ohh~ rindu nihh sama facebook gwe... gimana ya?? bantuin gwe donk... ~hahah... ~ >.<

No comments: