Wednesday, September 22, 2010

sibuk. busy.dan yg sewaktu dengannya.

yeahh!!!
sem ni baru betul rasa macam student uni yang bergaya berjaya dan cemerlang. sebab macam sibuk gile kot. assignment mencurah-curah ke ladang gandum. ehh??? lepas satu, satu datang yang ni tak siap, dah sampai satu lagi. kelab pulak tibe2 je aktif, tibe2 je name naek jadi ajk laa pulak. hehe. sebelum nih, macam seronok je tengok kawan2 yang sibuk dengan kelab tuh, kejap2 meeting, kejap2 meeting sekarang haaa.. ambek kaw... rasekan. haha. asal malam je meeting, asal meeting je malam.

sebab itu sekarang jarang dapat berbelog walking. mintak maaf kawan2. T___T
saya janji ada masa saya akan berjalan2 ke belog kamu2 semua.

okaylah. sekarang chacha nak sambung buat lab report. baru je balek dari meeting nih. hehe.tata semua.

2 comments:

Chaon Cornerz said...

jangan malas2 ok.. gud luck.. =)

chacha said...

xmalas lah. kurang rajin ke kadang2 teeeheee~~