Thursday, September 2, 2010

busy2~~~

walaupun secara teknikal nya aku balek esok. tapi dalam kepale tak berapa ingat nak balek sebab banyak lagi keje yang tak settle. -.-''
sem ini agaklah terasa sibuknya, kelab pun tibe2 aktif, tibe2 name selalu naek jadi ajk program. pheww~~
macam semalam, sibuk dengan test, kelas and xtvt kelab sampai tak de masa nak ber-belog hopping. sori ye kawan2 semua. lecturer pon makin nak balek ehh2 makin banyak pulak keje yg di bagi. T__T
kami nak cuti dengan aman. =(
cuti raya kena siapkan poster untuk jualan kek kelab and not to forget slide show untuk drama mandarin.
ishhh~~ nak buat cemana kan, redha lah.

ok lah, nak tido dah.
pagi ti kelas pukul 8.
tata.

No comments: