Tuesday, February 9, 2010

pictorama ke kelantan

 


 

  

 

inilah antara gambar-gambar semasa aku ke KELANTAN weekend lepas... 
yg macam kerang tapi kulit die licin tuh itulah die etak dan aku tunjuk jugak cane rupe isinye...
(sori lah yee... gambar agak goyang2... maklumlah... diambil ketika kereta bergerak... (-.-''))
haa... yg ala2 chinese look nye masjid tuh... ade ke? hehe... adalah MASJID BEIJING sesungguhnya kami dah sampai ke BEIJING!!! ho yeahhh!!! haha... tipu je... tgk kereta kt blkg tu pun tahu dah kan... sebenarnya masjid ni salah satu masjid kt RANTAU PANJANG tu haa... unik kan... kami stop semata2 nk amek gambar je... hehehe~~ trip sehari ke kelantan agak seronok, tapi akan jadi lbh seronok bile pergi time banyak duit. oleh kerana kami pergi di hujung2 sem... makanya hanya mampu melihat lah... huuhuu~~ sedih2...

No comments: