Tuesday, December 29, 2009

malam2 berjage... kalau buat kerja xpe jugak. nih sekadar nak berfoye2. hohoh~ bile la kaw nak insap wahai cik chacha?? azam sem baru nk berusaha kunun. tapi... harammm... kawan2 tulung lah aku ini...

di sebabkan petang tadi aku dah tidur dgn lame, so mlm nih agak susah untuk aku lelapkan mate. heee~ jika orang2 lain suke blog walking, or blog hopping atau pape jelah yg korg panggil aktiviti tuh, aku plak prefer fb walking (ade ke??) hohoh~

aku suke tengok2 pic orang, lagi2 mereka yang bergiat aktif dalam bidang fotografi, contoh nya pemilik blog nih:

annaseaskey

dan nih:

izzyusoff

kamu2 try la bukak blog dorang....

haa 1 lagi, jauh dari seberang pown seorang photographer yg agak baek kott

achmad purwanto

sebabnye aku nih berminat jugak dalam bab2 amek2 gambar nih.. cume xcukup bakat dgn latihan lagi... hehe~ sangat seronok if dapat simpan saat2 gembira kita untuk selama2nya dan salah satu nya dengan fotografi, x gitu kawan2??

sudah lah... cukup untuk setakat nih... selamat malam semua...

toodles~ v(~_@)v