Saturday, December 19, 2009

malam

malam nih aku kene tinggal lagi... bosan... 2 of my roomates ade meeting, and the other 1 g kuantan xbalek2 lagi... haish... and masuk malam nih ade la seminggu aku x berhubungan dengan 'die' bukan aku xnk, 'die' yg xsudi... or 'die' still kecik ati dengan aku, entahlah.. aku sendiri pun xtawu nk jawap. then, my mum pulak evrytime she called me, she' ll ask, "camne? 'die' da mesej?" or "g la msj 'die', say sori". aiyoh, manyak stress la ini macam, my mum syg sgt dgn 'die' balek2 'die' jugak yg di tanye. aku pulak malas nk menjawap, sakit ati pown ade jugak. agaknye, 'die' memang da x nak kt aku ke? kenape die senyap je?

No comments: