Monday, August 31, 2009

pahale, wireless, belog....

emmm... terase sie2 plak aku pose arinih... nape sie2?? nak tawu x nape?? haaaa... oleh kerana today wireless di my home sweet home nih agak kurang siuman coz landlord ubah setting or something like that *like i care wat they do* *of coz i care... line xde nih* huk2~
eh2... lari topik dah, ok sambung2... di sebabkan line xde soo aku mengambil keputusan untuk menonoton filem yg di cadangkan oleh 1 of my friend *tsk~ayat xnak skema kan feena..* tajuk movie tu adalah "THE GIRL NEXT DOOR"...
ku fikir movie yg biase, instead bile ku tonton... hambek kaw... bukak sane bukak sini... ish3... seperti dapat aku lihat... pahale aku terbang melayang2 oh... hehe... tapi bukan salah ku oh... ku tidak tahu... sudah half way br obvious movie itu begitu... *okay, aku tipu... ~sigh~*
oleh kerana tidak tahu nk buat ape dah... *feena lab report mikrob kaw xsiap lagi laa* aku teruskan la menonton movie tuh... dan sekarang selepas menonoton line still xde... aku amek keputusan untuk menghapdet belog ku nih... walaupun aku xtawu bile aku dapat publish post nih... ~haish~
sekarang aku da macham orang kurang siuman menulis belog walaupun da tawu xde wireless... (0_o)...


notakakiku: mr n mrs landlord... pwealesss la btolkan modem kamo yg sgt mahal tuh dgn segera...

No comments: