Sunday, August 30, 2009

ke-tidak tahu-an

ape saje yang aku nk merepek hari ni... aku pown x tahu... bosan asyik dok menghadap laptop saje weekend nih... today class aku start pukul 2 petang... 2 petang ye kawan2 semue... dan kelas tuh cume untuk 1 jam sahaja... haish~ terase sangat membazir baju... hehe... kalo bole pakai baju tido ke kelas kan sangat seronok... weee~ *ape kaw merepek ni feena* emmm... tapi itu sume angan2 je la... ape orang kate ye kalo aku g kelas dgn pyjamas??? *budak nih gile ke?* or *orang gile mane sesat masuk uni nih??* ishh~ xpe lah...

da start merepek dah ni...

emmm...
semalam due orang dak umah aku nak g klinik coz 1 of them sakit belakang akibat terjatuh time g hiking hari tu... sooo... memandangkan aku pown xde keje nk buat dengan rela hati mengoffer diri untuk mem-follow mereka... lg pown aku berniat untuk membeli comforter sebab tilan di rumah ni sangat nipis suda... bile baring atas katil trase cam baring kat atas besi... sakit oh belakang... soo... semalam sampai saje je mydin mall aku dan miss zyza terus menuju ke tempat comforter... capai sorang satu dan terus menuju ke kaunter bayaran... x sabar nk tido atas comforter baru... wee~

kami sampai di umah jam 6 ptg... mendung gelap... dalam hati berkate... * malam nih ujan... syok... bole tido atas comforter dgn seronok*

tibe mlm... hujan mencurah2 ke ladang gandum... sejuk... aku dan cik zyza semangat untuk merasmikan comforter baru... sudahnya.. masing2 tido mati... bgn sahur pown pukul 6 pagi... (",) sahur ke tuh??? subuh dah cik feena oiii... hehehe...


notakakiku: sekarang br jam 12.31.... tp... perut suda menyanyi.... tsk~ padan muke kaw feena sape surow x sahur...

No comments: