Friday, July 10, 2009

weekend suda... yippee!!!

skrg suda weekend... it means that aku bole on9 sesaje all day... yeay!!!
tp memandangkan wireless d uma agk sengal... kdg kala bwat aku n romet ase cm nk b'tkr jd incredible hulk... huh... landlord kate he already fixed the problem tp cm same je ak tgk...
whatever la... janji aku still bole meng'online'kan diri di rumah... hehehe...

by the way, kn hari tu ak ckp 'shayunk' aku smpai da kan...
n smlm secara rasminya aku start g kelas dgn shayunk aku tuh... yeay...
moto ego merah aku.... yg br je 1 month ngan aku... tp kan because yesterday is my first day on my scoot g kampus tbe2 jd cm blur jap... aku ngan romet aku tbe2 jer jd xsure nk ikut jln mne... hehehe... walhal kampus aku tuh kecik je pown... kerana ketidak perhanan menunggang di kampus so sedikit kekeliruan telah berlaku... nk g kuliah pown sampai salah jln... isk... malu2...

but after this ok dah kot...
and aku tgh nk membiasekan diri menunggang around my neighbourhood nih... first thing yg aku rase bila moto aku da sampai ialah relief, coz pas ni xpayah berpanas nk g kelas then aku rase selamat... coz lorong nk masuk rumah sewa nih ramai jantan2 yg agak 'over peramah' if u all get what i mean... so, bile nk balek rumah after class tuh debor semacam jer bile lalu kt c2... aku ngan romet aku pown ape lg... terus full speed ahead tanpa menoleh kiri kanan... hehehe...

hmmm... tp kan bile jmpe jantan yg over peramah g2 terus naek bulu roma ak... cm menyeramkan jer... muke ktowg nih ade ke cm muke minah2 yg slalu dok bersidai tepi jalan tuh... ish... xfhm la aku... tp aku rela di kate sombong rather di cop sebagai perempuan miang or gatal... btol x???




nota kaki : if u all sdg berjln then jmpe la jantan2 yg 'over peramah' just jalan straight and buat muke blur... nescaye tidak akan di ganggu...

No comments: