Wednesday, July 22, 2009

maaaak!!.. tgk dowang nih!!!



























waargh!!!!!
hari ini aku tension yang teramat oh, nk tahu kenape??
di sebabkan BUDAK2 SENGAL yg ader kat uni aku nih... haih...
kenape la ader jugak owg2 yg camni ye???
hidup menyusahkan orang jer... haih...
so, sekarang ni sesungguhnya aku SANGAT, AMAT, PALING and ape2 je yg sewaktu dgnye...
MARAH... dgn segelintir manusia yg tak ade kesedaran sivik...



kan before nih aku ader gtawu yang today, i mean TODAY suppose aku ader camping BTN yg dah tertangguh dari sem lepas lagi... and i'm really EXCITED about going there... but because some STUPID person that do not have their conscience our trip is CANCELLED!!!!!



sepatutnye ader 56 person yang join this camp, but at the end there only 27 or 28 person who showed up... bengang x bengang... sepatutnye kami bertolak pada pukul 7.00 pagi, so pukul 6.30 pagi semua peserta mesti dah berkumpul... tp tunggu punye tunggu sampai lah pukul 8.00 pagi x sampai separuh pown peserta yg muncul... then dalam pukul 8.15 pagi kitorang pown bertolaklah ke kelantan, and MY BESTFRIEND merangkap PENGARAH PROGRAM nih da mule tunjuk muke risau sbb bilangan peserta x mencapai pown bilangan minimum yg pihak BTN nk...



tapi masing2 berharap yang pihak BTN akn consider coz bkn salah penganjur... ramai peserta yang tarik diri last minute dgn alasan yang LAME gile... antaranye...
"kak hari nih sy ade kuiz xdpt g..."
ader plak yg...
"kak sy xde duit la nk bayar yuran..." ( walhal bayar dah b4 tuh...)
ader yg lagi best...
jwp call sambil mamai kate xmo g...
waargh!!!
tension aku dgr alasan2 dorg nih...


tp yg paling sedih sekali...
kitorg dah nk sampai sempadan kelantan dah...
TIBE2....
PENGARAH PROGRAM dpt 1 call...
rupe2 nye....
call dr pihak BTN...
progran kitorang cancel...
yang dorg xbole nk terime kitorang sebab sikit sangat...
nk x nk...
kene la patah balik... haih...
sedih oh...
xdpt g camping...



emmm... dah la... malas nak cerite lagi... buat tambah dose aku oh... dari pg tadi asyik maki orang saja... haih...




notakakiku : selepas nih kalo nk cancel ape2 janji ngan orang sile la inform awl2... sebelum kamu2 mendapat makian yang berbakul2... or sediakan alasan se-konkrit mungkin ya...


No comments: