Tuesday, October 4, 2011

aihet it here...

haihh~~ penyakit dah datang dah... penyakit HOMESICK time-time genting ni lah nak rasa macam-macam kan chacha kann... ataupun ini kesan sampingan PMS

nak balek rumah, nak jumpa mak, nak jumpa abah.

rasa macam tak nak dah duduk sini. tak nak. tak nak. tak nak. tak nak.

lebih2 lagi bile asyik tengok gambar orang2 bergraduat.

tak sabar nak habis belajar, kalau boleh tak jejak lagi kat sini, jumpa orang-orang kat sini.

nak cari duit cepat-cepat. bukak kedai sendiri. amin. insya'allah.

tapi weekend ni baru nak present progress FYP. =.=''

please, do pray for me people. i need help. and maybe i am to far away from HIM, that is why i'm feeling this why. Ya Allah, do forgive me. ='(

No comments: