Sunday, October 30, 2011

saya dah jatuh cinta lagi dan lagi dan lagi dan lagi. (berapa banyak lagi daa...)

okay, sekarang chacha nak tanya. sape yg pernah mendengar ke terdengar ke tak sengaje dengar lagu dari cik MINDY GLEDHILL? angkat tangan kalau pernah!

okay, sebenarnya chacha pun baru je jumpe dengan nama MINDY ni beberapa hari lepas, after tengok make-up tutorial dari si cantik Michelle Phan. (tengok je mampu, nak tiru belum lagi. XD)

ada one of her latest tutorial tu guna backgroud music yang bile dengar sekali terus macam ehh, sedapnya lagu ni. sweetnya lirik dia, and luckily si cantik itu ada letak song credit at the end of her video. ape lagi, misi mencari pun bermula. cari punya cari baru tau siapa sebenarnya si MINDY GLEDHILL sorang pemuzik indie yang bersuara lembut dan manis serta berbakat besar....

seriusly, memang terus jatuh hati dengan suara dan lagu-lagu dia. semua manis macam gula-gula. sesuai untuk mereka-mereka yang sedang berbunga-bunga hatinya. aitcehhh ayat kau, berirama gitu....

chacha memang wajibkan lah dengar lagu-lagu beliau ni. okay, chacha tau korang semua xdelah rajin sangat macam chacha nak mengugel ke hape kannn.... its okay... chacha bagi link siap-siap korang tinggal klik dan dengar je. okay. ^^

 ini tajuk dia 'crazy love'

ini pulak 'all about you heart' inilah lagu yang first sekali chacha dengar.

last but not least

this one of may fav jugakkkk tajuk dia 'i do adore' 

there are more actually, tapi malas nak letak sini. silelah cari sendiri yeh... hehehe~~
sekian nak cerita tu aje. ok. bai. ^^

No comments: