Tuesday, June 16, 2009

salam perkenalan

setelah sekian lama aku tak menulis ape2 kt dalam blog ni. skrg aku nk bercerita, baru je balik dari kem training for trainer (T.O.T) kat Agro Resort Setiu 3 hari 2 mlm. kem yg seronok walaupun sometimes stress kene torture dgn urusetia. tapi biasela dorg kate nk biasekan kami2 ni dgn stress waktu jadi fasilitator time Minggu Jalinan Mesra (MJM) yg start 28 Jun ni. first time nak jadi Fasi terasa agak excited nak jumpe junior2...
tp sayangnye aku xdpt nk interact direct dgn dorg coz aku dapat bahagian F&B. tp its ok la gak. aku xkisah sgt, kerja ktorg nih blh thn penting ape. kena pastikan semua makanan yg junior2 makan adalah selamat. x nk la nanti uni aku nih masuk paper coz kes keracunan makanan or whatsoever la...
1 more thing yang aku suka whenever aku join apa2 program kt uni nih aku akn dapat menambah bilangan kawan2. dan itu adalah 1 perkara yang menyeronokkan, so x delah aku akn stuck dgn 1 type of friends je kan.
walau ape pun yang akn jadi spnjg minggu MJM nih aku akn ENJOY!!!

No comments: