Thursday, February 16, 2012

aku dah nak intern wehh!

okay, sampai rumah Ahad lepas, sekarang dah Khamis, Sabtu dah gerak ke KL, Isnin dah mula intern. I mean seriously like I.S.N.I.N chacha dah I.N.T.E.R.N!! homaiii... rasa macam tak percaya. tapi kena percaya jugak.

tsk.tsk. sambil geleng2 kepala. biar benar ni chacha? rasa macam tak ready je lagi. nasib baik ada berdua, at least kalau kena marah tak sorang-sorang. boleh tak? hehehe.

chacha akan intern di RYVERRA CHOCOLATE & CONFECTIONERY. Lepas ni boleh buat kilat cekelat sendiri. hik3~~

macam mana lah agaknye internship nanti. harap-harap semua baik-baik sahaja. doakan semoga semua berjalan lancar okay. Amin, InsyaALLAH.


notakakiku: untuk semua foodies 08/09 semoga semua dapat mengharungi intership masing-masing dengan bergaya dan berjaya, and mana yang tak ber-intern itu. semoga cepat dapat kerja. ^___^