Tuesday, December 20, 2011

busy,busy,busy

okay, sape kate lepas final presentation semua dah lapang? sape? meh sini nak tunjuk sikit… adalah sesungguhnya tidak benar yeh kawan-kawan. sebab kami pelajar food tech tahun 4 semester 7 di UMT ini adalah sangat sibuk, sehingga kadang-kala rasa macam tak cukop oksigen. okay tipu. tapi yang part busy tu tak tipu. 

sebab after presentation final haritu chacha dah naik pangkat jadi Marketing Manager pulak. sibuk dengan Product Launching untuk subjek Product Development. sekarang ni, ye literally sekarang ni, sepatutnya tengah buat video iklan produk untuk presentation esok. tapi sebab pagi lagi otak chacha yang bertanggungjawap bahagian kreativiti belum fully awake, jadi marilah kita berfoya-foya sebentar. ngeh3~~

 

and one more thing, sebenarnya this post is untuk try Windows Live Writer yang baru di install. ^^

 

sekian terima kasih. babaii~~