Wednesday, June 15, 2011

kau ingat kau sorang stress?

ohh2~~ die mai dah, die mai dah . . . dah beberapa hari tak de idea ni baru datang. sambil menaip sambil mendengar housemate meluahkan hati dan perasaan masing-masing pasal masalah dalam nak menyelesaikan FYP masing-masing.

betullah kate orang kite hanya merancang tapi tuhan yang menentukan, macam harini lah, ramai yang mengeluh sebab salah satu alat yang PENTING dan majoriti pelajar yang buat product development memang akan guna, WAJIB guna iaitu TEXTURE ANALYZER rosak. memang ramailah yang mengeluh, sebab plan lari.

itulah dugaan kami-kami yang menyelesaikan FYP ni, tapi bagi aku benda macam tu memang tak boleh nak dielakkan. lepastu kalau kita merungut pun bukan boleh selesaikan masalah kan?

haihh. penat telinga ni rasa dengar rungutan-rungutan mereka-mereka itu. dok membebel pepanjang pon bukan boleh elok mesin tuh. sudah-sudahla tu. dok stress-stress sangat pun tak guna.  baeklah kite same-same doa yang masalah tu semua dapat diselesaikan dengan mudah. dan dalam pada masa menunggu tu kalau agak-agak stress sangat pegilah balek kampung tu, boleh jugak tenangkan hati dan perasaan. kurang sikit dosa mengumpat dan mengata, kurang jugak dosa chacha sebab secara tak sengaja dengar. -.-''

3 comments:

CeQ Ain said...

saya pon stress...ayokk..nk balek kawen je bole x?

okazaki said...

haha... sebot psl TEXTURE ANALYZER, tbe2 rse cm nk tumbok je muke org... geramm... sy pn ada pengalaman gne bnde alah tu utk FYP br2 ni... actually ad 2 bijik, tp slh satu da rosak time tu... so, tinggal sebijik ni je... yg sebijik ni la sy kne brebut ngan dak2 FYP len... kne tempah dlu la then kalo ad klas amali, otomatik xleh gne oldo da tempah awal... tp nasib bek FYP sy dpt A... hehe... sy doakn supaya TEXTURE ANALYZER tu cpt dibaiki&pulih spt sedia kala... gud luk eh on ur FYP... pjg plak sy komen ni, sorry...

cik.chacha said...

hohoh~~ tahu xmengape. luckily u dah lepas. but its okay, dugaan nak buat fyp. sabar jelah.